27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

BELEDİYE BAŞKANI KURDOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETLERİ

ZİYARETLER BAŞKANLIK MAKAMINDA SÜRÜYOR ZİYARETLER BAŞKANLIK MAKAMINDA SÜRÜYOR
Kategori Ziyaretler

31 Mart'ta gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinde Arhavi Belediye Başkanlığı görevine seçilen Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkanlık makamında devam eden tebrikler önemli kişilerin ziyaretleri ile devam ediyor. Ziyaretlerde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Hüsnü Özcan ve usta öğreticiler, banka müdürleri, Arhavi Vergi Dairesi Müdürü Alper Özen ve personeller, Arhavi Ziraat Odası Başkanı Sadık Yıldızbayrak ve oda üyeleri, iş adamları, ilçe esnafı ve vatandaşlar yer aldı.

Yeni döneme ilişkin istişarelerin yapıldığı ziyaretlerde gelen konuklar, Başkan Kurdoğlu’na görevinde başarılar diledi. Başkan Kurdoğlu ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiğini belirtti.

Son Düzenlenme Cuma, 12 Nisan 2019 15:21