20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK VOLEYBOL TAKIMIMIZ GENÇ ERKEKLER GRUP BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINA HAZIR

TAKIM OYUNCULARINI BAŞKAN KURDOĞLU YOLCU ETTİ TAKIM OYUNCULARINI BAŞKAN KURDOĞLU YOLCU ETTİ
Kategori Spor

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü adına faaliyet gösteren Erkek Voleybol Takımımız 12 – 16 Nisan 2019 tarihleri arasında Gümüşhane ilinde yapılacak olan Kulüplerarası Genç Erkekler Grup Birinciliği müsabakalarına katılmak üzere yola çıktı. Takımının antrenörlüğünü yapan Deniz Dağıstanlı, Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımlarının yoğun çalışma ve antrenmanlar sonucunda müsabakalara hazır olduğunu belirttiler.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından yolcu edilen takım oyuncuları, müsabakalardan başarı ile döneceklerini dile getirdiler. Başkan Kurdoğlu ise, takıma Gümüşhane’de yapılacak olan müsabakalarda başarılar dilediğini belirtti.

Son Düzenlenme Cuma, 12 Nisan 2019 13:30