20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

S.S. ARHAVİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ TARAFINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTI SANAYİ SİTESİ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ TOPLANTI SANAYİ SİTESİ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Genel Haberler

S.S. Arhavi Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Sanayi Sitesi Toplantı Salonunda yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim, Arhavi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hikmet Çakar ve üyelerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantısında ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından S.S. Arhavi Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin yönetim ve denetim kurulları tarafından verilen raporları okundu. Ardından bilanço ve gelir-gider hesapları okundu ve gelecek yılın bütçe ve çalışma programı görüşüldü. Düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı dilek ve temennilerin ardından son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 11 Nisan 2019 11:25