20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 174. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

KUTLAMA PROGRAMI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE YAPILDI KUTLAMA PROGRAMI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE YAPILDI
Kategori Resmi Törenler

Emniyet teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Arhavi’de kutlamalar yapıldı. Törene Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, emniyet teşkilatı mensupları ve ilçe halkı katıldı.

Kutlama programı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan günün anlam ve önemine uygun konuşmasını sundu. Yerebakan; “Geçmişi şanla, şerefle yazılı, 173 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımız, 174. kuruluş yılına girerken haklı gururunu taşımaktadır. Türk Polisi çağdaş ülkelerin kullandığı araç, gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinen, dünyada ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak, milletimizin değişen beklentilerine cevap vermek için kendini sürekli yenileyerek doğrunun ve adaletin peşinden koşmaktadır” dedi.

Atatürk Anıtı önündeki törenlerin ardından ilçe protokol üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Buradaki programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu da katıldı. Tebriklerin kabul edildiği ziyarette emniyet müdürlüğü personelleri ilçemizde huzurun tesis edilmesi adına hizmet verdiklerini belirtip polis – halk işbirliğinin önemine değindiler. Tebrik programının ardından Belediye Başkanı Kurdoğlu tarafından emniyet teşkilatı personellerine 174. Kuruluş Yıldönümünü temsil eden yaş pasta hediye edildi. Pasta kesim töreni Arhavi Gösteri Merkezi'nde yapıldı. Özel ikramların sunulduğu program, öğle namazı öncesi Merkez Cami’de Aziz şehitlerimizin ruhları için Mevlid-i Şerif okutulması ile son buldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 10 Nisan 2019 14:03