20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN KURDOĞLU’NA ZİYARET

BAŞKAN KURDOĞLU, MAKAMINDA GELEN TEBRİKLERİ KABUL ETMEYE DEVAM EDİYOR BAŞKAN KURDOĞLU, MAKAMINDA GELEN TEBRİKLERİ KABUL ETMEYE DEVAM EDİYOR
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde halkın tercihi sonucu Arhavi Belediye Başkanı olarak seçilen Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başkanlık makamında süren tebrik ziyaretlerine bir yenisi de İyi Parti İlçe Teşkilatından geldi. İlçemizde Millet İttifakı olarak CHP ile ortak seçime giren İyi Parti İlçe Başkanı Faik Atabek ve üyeler Başkan Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İyi Parti İlçe Teşkilatının seçim sürecinde destekleri için minnet duyduğunu belirten Başkan Kurdoğlu, konukların ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelen konuklar ise Başkan Kurdoğlu’nun başkanlığa seçilmesinin ilçe için hayırlı olduğunu belirttiler. Başkan seçilen Kurdoğlu’na yeni 5 yıllık görevi boyunca başarılar dileyip, hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular. Ziyaret, gelen konuklarla toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 09 Nisan 2019 16:53