20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

BELEDİYE BAŞKANI KURDOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

ZİYARETLER BAŞKANLIK MAKAMINDA DEVAM EDİYOR ZİYARETLER BAŞKANLIK MAKAMINDA DEVAM EDİYOR
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

31 Mart 2019 yerel seçimleri sonucunda Belediye Başkanı olarak seçilen Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri sürüyor. Çiçeklerle dolup taşan başkanlık makamında yapılan tebrikler, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, iş adamları, ilçe esnafları ve vatandaşların katılımıyla davam ediyor.

Belediye başkanlık makamında konuklarını ağırlayan Başkan Kurdoğlu, tebrikleri kabul ederek gelen konukların ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. Başkan Kurdoğlu’na 5 yıllık görev sürecinde başarılar dileyen konuklar, yeni görevin Başkan Kurdoğlu’na ve ilçeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuyorlar.

Son Düzenlenme Salı, 09 Nisan 2019 14:11