20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

“ÇİMEN UNLU MAMÜLLERİ” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

GIDA SEKTÖRÜNDE AÇILAN İŞLETMENİN AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN HEKİMOĞLU KESTİ GIDA SEKTÖRÜNDE AÇILAN İŞLETMENİN AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN HEKİMOĞLU KESTİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de gıda sektöründe hizmet veren ve tadilatın ardından yenilenen “Çimen Unlu Mamülleri” işletmesi için açılış töreni düzenlendi. Musazade Mahallesi Sahil Caddesi’nde hizmet veren iş yerinin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış törenine siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

İşletme sahibini bu girişkenliğinden dolayı tebrik eden Başkan Hekimoğlu, yenilenen işyerinin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından özel ikramların sunulduğu iş yeri gezildi. Açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi, kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta Başkan Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Cumartesi, 30 Mart 2019 16:52