20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

NURETTİN ÇARMIKLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDE KERMES PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÖĞRENCİLER YARARINA YAPILAN ETKİNLİK 3 GÜN BOYUNCA ZİYARETE AÇIK OLACAK ÖĞRENCİLER YARARINA YAPILAN ETKİNLİK 3 GÜN BOYUNCA ZİYARETE AÇIK OLACAK

Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Okul aile birliği üyeleri tarafından düzenlenen kermesin açılışına İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurumlarının daire amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kermeste, öğrenci velileri tarafından hazırlanan çeşitli yiyecekler misafirlerin beğenisine sunuldu. Ayrıca hazırlanan el işi ürünler de ziyaretçilerden ilgi gördü. Elde edilecek gelirin okul öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı kermes 28 – 30 Mart 2019 tarihlerinde Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde vatandaşların ziyaretine açık olacak.