20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

MNG İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDULAR

HEKİMOĞLU, ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI HEKİMOĞLU, ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Mehmet Nazif Günal İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette MNG İlkokulu Sınıf Öğretmenleri Aynur Kaya ve Nalan Şeşen Bulut ile birlikte 3. Sınıf öğrencilerini makamında ağırlayan Başkan Hekimoğlu onlara tek tek ‘Hoş geldiniz’ dedi.

Hayat Bilgisi dersi kapsamında, öğrencilerin yaşadıkları bölgedeki yönetim birimlerini tanıması amacıyla gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu ve minikler hoş sohbet gerçekleştirdiler. Başkan Hekimoğlu’nun gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler ziyaret sonunda Hekimoğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Başkan Hekimoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.