20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

ATATÜRK BULVARI ÜZERİNDE YAYA KALDIRIMI VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE BÖLGE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANMIŞ OLACAK ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE BÖLGE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANMIŞ OLACAK

Kış mevsimini üzerinden atan Arhavi'de çevre düzenlemesi ve onarım çalışmaları devam ediyor. Güneşli havayı fırsat bilen Arhavi Belediyesi fen işleri ekibi, yaya kaldırımı ve peyzaj çalışmalarına başladı.

Şehrin önemli bölgelerinden biri olan Boğaziçi Mahallesi Arhavi Devlet Hastanesi ile İlçe Jandarma Komutanlığı önü olarak bilinen Atatürk Bulvarı üzerinde çalışmalar sürüyor. Çalışmalar neticesinde söz konusu bölgede çiçek dikimi ile alanda estetik bir görünüm kazandırılması düşünülüyor. Çalışmaların burada tamamlanmasının ardından şehrin önemli noktalarında tekrar başlatılacak.

Son Düzenlenme Çarşamba, 27 Mart 2019 14:32