27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ KUYU MEVKİ OLARAK BİLİNEN BÖLGEDE YOL BETONLANIYOR BOĞAZİÇİ MAHALLESİ KUYU MEVKİ OLARAK BİLİNEN BÖLGEDE YOL BETONLANIYOR

Arhavi’de modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan yol betonlama çalışmaları, ilçemiz Boğaziçi Mahallesi Kuyu Mevki olarak bilinen bölgede devam ediyor.

Büyüyen ve gelişen şehrin güney kısmında oluşan imar ve konut çalışmalarından ötürü yol standardı iyileştiriliyor. Söz konusu bölgede yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlandığını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam edeceği bildirildi.