27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

MENÇUNA CUP – 2 ULUSLARARASI BAYANLAR TENİS TURNUVASI TEMMUZ’DA ARHAVİ’DE

2.Sİ DÜZENLENECEK OLAN TURNUVADA ULUSLARARASI DÜZEYDE BAŞARI SAĞLAMIŞ BAYAN SPORCULAR YER ALACAK 2.Sİ DÜZENLENECEK OLAN TURNUVADA ULUSLARARASI DÜZEYDE BAŞARI SAĞLAMIŞ BAYAN SPORCULAR YER ALACAK
Kategori Spor

World Tennis Tour, Türkiye Tenis Federasyonu, Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü tarafından önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapılıyor. İlçemizde bu yıl 2.si düzenlenecek olan Mençuna Cup – 2 Bayanlar Tenis Turnuvası Temmuz’da Arhavi Tenis Kompleksinde başlayacak.

29 Temmuz – 4 Ağustos 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Mençuna Cup – 2”  adlı 60.000 Dolar’lık Bayan Tenis Turnuvası’nın daha şimdiden büyük ilgi uyandırmaya başladığını belirten  Arhavi Tenis Kulübü Başkanı Ali Büyüklüoğlu, böylesi büyük ve önemli bir organizasyona uluslararası düzeyde başarı sağlamış, dünya sıralamasında ilk 100’ün içinde olan bayan sporcuların katılacağını dile getirdi. Böyle önemli organizasyonlardan yüzümüzün akıyla çıkıp festival öncesi bu turnuvayı geleneksel yapmak hedeflerimiz arasında olduğunu belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, 2.si gerçekleştirilecek olan turnuvanın Temmuz’da tüm Arhavi halkı ile birlikte, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde gerçekleştirme arzusu içinde olduğu belirtti.

Son Düzenlenme Salı, 26 Mart 2019 14:56