20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

ARHAVİ’YE İZMİR’DEN KARDEŞ KULÜP

ARHAVİ TENİS KULÜBÜ İLE İZMİR KÜLTÜRPARK TENİS KULÜBÜ ARASINDA KARDEŞ KULÜP PROTOKOLÜ İMZALANDI ARHAVİ TENİS KULÜBÜ İLE İZMİR KÜLTÜRPARK TENİS KULÜBÜ ARASINDA KARDEŞ KULÜP PROTOKOLÜ İMZALANDI
Kategori Spor

Arhavi Tenis Kulübü ile İzmir’in köklü kulüplerinden olan Kültürpark Tenis Kulübü arasında kardeş kulüp protokolü imzalandı. Bir süredir karşılıklı olarak iletişim halinde olan her iki kulüp, protokol ile bir araya gelerek imzayı attı.

Kulüpler arası dayanışmayı arttırmak, ilişkileri güçlendirmek ve sevgi, saygı çerçevesinde işbirliğinin en üst düzeyde devamını sağlamak adına kardeş kulüp protokolü imzaladıklarını belirten Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Server Uyaroğlu, protokolün her iki kulüp için de hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Sözü devralarak sporun birleştirici gücüne dikkati çeken Arhavi Tenis Kulübü Başkanı Ali Büyüklüoğlu ise; dostluk, barış ve kardeşliğin spor için ana unsurlar olduğunun altını çizdi ve “Kardeş Kulüp birlikteliğinin gelişmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diyerek Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Uyaroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.