27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

ARHAVİSPOR KENDİ EVİNDE FARKLI BİR GALİBİYET ALARAK TARAFTARLARINI SEVİNCE BOĞDU

ARHAVİSPOR: 6 – 0 :SARIKAMIŞ GENÇLERBİRLİĞİ ARHAVİSPOR: 6 – 0 :SARIKAMIŞ GENÇLERBİRLİĞİ
Kategori Spor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Arhavispor, ligin 23. haftasında Sarıkamış Gençlerbirliği ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Arhavi Şehir Stadı’nda oynanan müsabaka temsilcimiz, rakibini 6 – 0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek taraftarlarını sevince boğdu.

Geçen hafta deplasmanda Araklı 1961 Spor karşısında aldığı 2-0’lık yenilginin ardından, bu hafta kendi evinde oynadığı karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ekibimiz sahadan galibiyetle ayrıldı. Taraftar desteğinin ve oyuncuların motivasyonun tam olması sonucunda 6 – 0 ‘lık galibiyetle müsabakayı tamamlayan Arhavispor, 35 puanla 7.sırada yer alıyor. Temsilcimiz önümüzdeki hafta deplasmanda grubun ilk sırasında yer alan Kelkit Belediye Hürriyetspor ile karşılaşacak.