20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

“KAHVE EVİ” VE “NİSA BUTİK” İŞLETMELERİNİN AÇILIŞI YAPILDI

BAŞKAN HEKİMOĞLU, İŞLETME SAHİPLERİNİ TEBRİK EDEREK BOL KAZANÇLAR DİLEDİ BAŞKAN HEKİMOĞLU, İŞLETME SAHİPLERİNİ TEBRİK EDEREK BOL KAZANÇLAR DİLEDİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine yenileri eklendi. Gıda sektöründe hizmet veren “Kahve Evi” işletmesi ve giyim sektöründe hizmet verecek olan “Nisa Butik” adlı işletmelerin açılışları gerçekleştirildi.  Her iki işyerinin açılış törenine Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Musazade Mahallesi MNG Caddesi üzerinde hizmete giren “Nisa Butik” adlı iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Çocuk giyimi üzerine açılan iş yerinin  açılışının ardından Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler gıda sektöründe hizmet veren “Kahve Evi” işletmesinin açılışını gerçekleştirdiler.

Her iki işletmenin de ilçe adına önemli bir girişim olduğunu dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahiplerini tebriklerini iletti. Açılış kurdelesini kesen Başkan Hekimoğlu, yeni işletmelerin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi.