27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

47. FESTİVALDE TÜRK HAVA KUVVETLERİ SOLO TÜRK EKİBİ ARHAVİ’DE

GÖKLERİN YILDIZLARI 25 AĞUSTOS’TA ARHAVİ’DE GÖKLERİN YILDIZLARI 25 AĞUSTOS’TA ARHAVİ’DE
Kategori Sosyal İşler

Bir süredir Türk Hava Kuvvetleriyle yapılan görüşmeler ve programlamalar çerçevesinde yıllık faaliyet programı bünyesinde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gösteri uçuşları yapan Solo Türk Ekibi, Arhavi’de bu gösterisini gerçekleştirecek.

Bu yıl 47.si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde 25 Ağustos 2019 Pazar günü Arhavi semalarında bu gösteri uçuşu planladı ve Türk Hava Kuvvetleri’nin Plan Harekât Daire Başkanlığı’nın resmi yazısıyla gösteri festival bünyesinde hazırlanmış oldu.

Daha önce 45. Festival çerçevesinde yapılması planlanan fakat bazı nedenlerden (15 Temmuz Hain Darbe Girişimi) nedeniyle yapılamamış ve ileriki yıllara tekrar yapılması için ertelenmişti. Konuyla ilgili gerek Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu ve gerekse Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından bizzat takip edilmesiyle konu, bu yıl festival tarihleri içerisinde resmen hayata geçirilecektir.

Son Düzenlenme Perşembe, 21 Mart 2019 10:22