27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

İLÇEMİZDE TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ÇALIŞMALAR YEMİŞLİK VE HACILAR MAHALLELERİNDE DEVAM EDİYOR ÇALIŞMALAR YEMİŞLİK VE HACILAR MAHALLELERİNDE DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri

İlçemizin birçok bölgesinde taş duvar çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Yemişlik Mahallesi’nin iki farklı noktasında başlatılan taş duvar çalışmalarının yanında Yukarı Hacılar Mahallesi’nde de devam ediyor. Heyelan sorunlarının önüne geçmek adına başlatılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Kısa bir zaman içerisinde tamamlanması beklenen çalışmalar ile birlikte Yemişlik Mahallesi’nde iki, Yukarı Hacılar Mahallesi’nde de üç farklı noktada yapılan çalışmalarda önemli bir sorun çözüme kavuşmuş olacak. Yapılan ihaleler sonucunda yüklenici firma tarafından yapımına devam edilen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, önceden tespit edilen bölgelerde olabilecek toprak kaymalarının önüne geçebilmek için taş duvar çalışmasının oldukça önemli olduğunu belirterek  söz konusu bölgelerdeki tahribatın giderilmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüleceğini ve ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde tekrar başlatılacağını dile getirdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 21 Mart 2019 15:49