20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

ZAFERİN 104. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ ÇARMIKLI SİNEMA SALONU’NDA YAPILDI ZAFERİN 104. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ ÇARMIKLI SİNEMA SALONU’NDA YAPILDI
Kategori Resmi Törenler
(1 Oyla)

İlçemiz Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu tarafından organize edilen “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı” Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Büyük Türk Milletinin göstermiş olduğu vatan sevgisinin şahadetle imtihanı olan Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü etkinliklerine Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından program, Çarmıklı Eğitim ve Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda devam etti. Burada gerçekleştirilen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı FSM Ortaokulu Müdürü Mustafa Al yaptı. Çanakkale’de yaşanan kahramanlık destanının anlatıldığı programda okul öğrencilerinin resim, şiir, kompozisyon ve zaferin anlatıldığı oratoryo izleyenler tarafından büyük beğeni ve alkış topladı. Ayrıca yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Protokol üyeleri tarafından verilen ödüllerin ve çekinilen fotoğrafların ardından program son buldu.