20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI İSRAFİL KIŞLA ARHAVİ’DE İDİ

KIŞLA, HAFTASONU İLÇEDE İNCELEMELERDE BULUNDU KIŞLA, HAFTASONU İLÇEDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Ziyaretler

26. Dönem Ak Parti Artvin Milletvekili ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, hafta sonunu Arhavi’de geçirdi. Yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla çalışmalarda bulunan Kışla; ilçe esnafı, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla’nın yanı sıra Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Başkan Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, belediye meclis üyesi adayları ve parti teşkilatı da yer aldı.

Kışla ve beraberindekiler ilk ziyareti Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi. Toplantı Salonu’nda Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Arhavi Ziraat Odası, Arhavi Şoförler ve Otomobilciler Odası ve S.S. 4nolu Arhavi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile bir araya gelen heyet, oda yöneticilerinin talepleri doğrultusunda ve ilçe için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Buradaki toplantının ardından Merkez Cami’de öğle namazında cemaatle bir araya gelen Kışla ve beraberindekiler, kılınan namazın akabinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla sohbet ettiler.

Program Boğaziçi Erkek Öğrenci Yurdu yöneticileri ve İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği üyeleriyle yapılan toplantı ile devam etti. Yurt ve dernek yöneticileri ile eğitim kurumlarındaki eksiklikleri gidermek adına hoş sohbet yapıldı. Yoğun bir şekilde süren hafta sonu programında Kışla ve beraberindekiler S.S. Arhavi 16 nolu Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yöneticileri bir araya geldi. Büyüyen ve gelişen Arhavi’nin ulaşım sorunlarını çözme noktasında çok çalıştıklarını belirten Başkan Hekimoğlu, yeni dönemde de gerçekleştirilecek olan projelerle adından söz ettireceklerini belirtti. Ardından Çay-Kur Arhavi Çay Fabrikası ziyaret edildi. Çaykur Sendika üyeleri ve fabrika çalışanları ile toplantı yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla, Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler çalışanlarının çalışma koşulları, dilek ve taleplerini dinlediler. Gerekli notları alan heyet, çözüm üretme noktasında tekrar bir araya geleceklerini dile getirdi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 18 Mart 2019 10:09