20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

“YAKUT BİJUTERİ”NİN AÇILIŞI YAPILDI

BAŞKAN HEKİMOĞLU YENİ İŞLETMENİN AÇILIŞINI YAPTI BAŞKAN HEKİMOĞLU YENİ İŞLETMENİN AÇILIŞINI YAPTI
Kategori Genel Haberler

Her geçen gün yeni bir işyerini Arhavi ekonomisine kazandırma gayreti içerisinde olan ilçe halkı, bu girişimci ruhunu ve geleceği gören düşüncesi ile bir yeni işyerini daha halkın hizmetine sundu. Musazade Mahallesi Musa Ulutaş Caddesi üzerinde “Yakut Bijuteri” adı altındaki yeni işyerinin açılışı yapıldı. Açılışa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Hekimoğlu açılış sonrası işletme sahibini kutlayarak işletmenin hayırlı uğurlu olmasını diledi ve işletme sahibi Sinem Kurdoğlu’na bol kazanç temennisinde bulundu. İşletme sahibi Kurdoğlu ise yeni işletmesinin açılış törenine katılan herkese teşekkür ettiğini belirtti.