24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

MUSAZADE MAHALLESİ’NDE KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BÖLGE, ÇALIŞMANIN TAMAMLANMASININ ARDINDAN MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK BÖLGE, ÇALIŞMANIN TAMAMLANMASININ ARDINDAN MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi Musa Ulutaş Caddesi’ne bağlı ara sokakta kilit taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

Söz konusu bölgenin zemininin kilit taşına uygun hale getirilmesi ile başlayan çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Arhavi Köy Dolmuşları Durağı’nın arka sokağında devam eden kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında çevre düzenlemesinin de yapılacağını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını ve vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının çok kısa bir sürede bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 14 Mart 2019 15:27