24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN SAĞLIK PERSONELLERİNE ZİYARET

HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER SAĞLIK PERSONELLERİNİN 14 MART TIP BAYRAMI’NI KUTLADI HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER SAĞLIK PERSONELLERİNİN 14 MART TIP BAYRAMI’NI KUTLADI
Kategori Genel Haberler

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile ilçemizde bazı ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Başkan Hekimoğlu yanı sıra belediye meclis üyesi adayları da yer aldı. Hekimoğlu ve beraberindekiler, sağlık merkezlerini gezerek ilçemizde görev yapan doktor ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp bayramlarını kutladı.

Başkan Hekimoğlu, Arhavi Toplum Sağlığı Merkezi’ni ardından Arhavi Devlet Hastanesi ile özel diş hekimliği polikliniklerini de ziyaret edip sağlık personellerinin bayramını karanfil takdim ederek kutladı. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de görev yapan sağlık mensuplarının özveri ve fedakârca sağlık hizmeti vermek gibi onurlu bir görevi icra ettiklerini belirten Hekimoğlu, bu nedenle kendilerinin her türlü takdir ve şükrana layık olduklarını ifade ederek kolaylıklar diledi.

Son Düzenlenme Perşembe, 14 Mart 2019 11:03