24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI DR. İSRAFİL KIŞLA ARHAVİ’DE

KIŞLA VE BERABERİNDEKİLER AÇÜ ARHAVİ YERLEŞKESİ’Nİ ZİYARET ETTİ KIŞLA VE BERABERİNDEKİLER AÇÜ ARHAVİ YERLEŞKESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Kategori Ziyaretler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Artvin Eski Milletvekilimiz Dr. İsrafil Kışla, 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla ilçemiz Arhavi’ye ziyarette bulundu. Ziyaret Artvin Çoruh Üniversitesi’ne bağlı Arhavi Yerleşkesi’nde olurken, Kışla’nın yanında Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu da yer aldı. AÇÜ Arhavi Yerleşkesi’nde Kışla ve beraberindekileri Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fikret Sözbilir ve öğretim görevlileri karşıladı.

Yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alanda yer alan yerleşkenin hem iç, hem de dış bölümünü gezen Kışla, yüksek öğrenimin Arhavi’ye kazandırılması konusunda emek ve çabalarının karşılığını aldıklarını belirterek yerleşkenin modern görüntüsüyle dikkat çekici imajından bahsetti. Özellikle Arhavi Meslek Yüksek Okulu’nun yanında 4 yıllık Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin Arhavi için apayrı bir vizyon getireceğinin altını çizen Kışla, ilçe adına tekrar hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin Arhavi’ye kazandırılmasının ilçe adına çok önemli bir gelişme olduğunun altını çizen Başkan Hekimoğlu ise, üçüncü dönemde sahil kesimindeki arsa üzerinde yapımı planlanan Turizm Otelcilik Uygulama Binası Projesi ile yeni açılması planlanan bölümler için AÇÜ Arhavi Yerleşkesi içerisine Ek Bina Projesi’ni hayata geçireceklerinden bahsetti ve Arhavi Yerleşkesi’nin bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan Kışla’ya bir kez daha teşekkür ettiğini  ifade etti. Ziyaret programı yerleşke hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sonlandırılmış oldu.

Son Düzenlenme Salı, 12 Mart 2019 15:14