24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

ARHAVİ’NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU’NUN 101. YILDÖNÜMÜ

KUTLAMA PROGRAMI ARHAVİ GENÇLİK MERKEZİ’NDE YAPILDI KUTLAMA PROGRAMI ARHAVİ GENÇLİK MERKEZİ’NDE YAPILDI
Kategori Resmi Törenler

Arhavi’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yıldönümü yapılan tören ve etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayan 12 Mart Arhavi’nin Kurtuluşu törenine, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam edildi. Çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma töreninin tamamlanmasının ardından Arhavi Belediyesi’ne ait hizmet araçlarının şehir içi kortej geçişi sunuldu ve törene katılan protokol üyeleri Belediye Başkanlığına ziyarette bulundular. Akabinde kutlama programı için Arhavi Gençlik Merkezi’ne geçildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Başkan Hekimoğlu yaptı. Arhavi’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nu büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirten Başkan Hekimoğlu, ulusal dayanışma ve bütünleşmeyi hep birlikte bir bütün olarak yaşadığımız tarihi günlerimizden biri olduğunun altını çizip vatan topraklarının kurtarılmasında emeği geçen şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını dile getirdi.

Hacılar İlkokulu, Mehmet Nazif Günal İlkokulu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen okullar arası şiir, kompozisyon ve resim yarışmaları ile sportif faaliyetlerde dereceye girenlere ödülleri verildi. Program Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi tarafından gösterileri sunulmasının ardından son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 12 Mart 2019 13:51