24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33
2018 – 2019 VOLEYBOL SEZONU EFELER LİGİ’NDE NORMAL SEZON SONA ERDİ 2018 – 2019 VOLEYBOL SEZONU EFELER LİGİ’NDE NORMAL SEZON SONA ERDİ
Kategori Spor

Voleybolda Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımımız ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor takımımız hafta sonu yapmış oldukları müsabakalarda galibiyetle ve mağlubiyetle haftayı tamamladılar.

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, Voleybol Efeler Ligi’nin 22. ve son hafta karşılaşmasında kendi evinde, Halkbank takımını konuk etti. İlçe Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Halkbank, 3 – 0 galip gelerek ligi lider tamamlamış oldu. Normal sezonu son dört takım arasında bitiren takımımız Arhavi Belediyespor ise, ligte kalabilmek için önümüzdeki günlerde Baraj Etabı’nda mücadele edecek.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ise 21. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımımız Yakutiyespor takımı ile karşılaştı. Arhavi İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 3 – 0 ‘lık bir skorla kazandı. 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyeti bulunan Arhavispor, 32 puanla ligin 7.sırasında yer alıyor.

Son Düzenlenme Pazartesi, 11 Mart 2019 15:41