26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

AK PARTİ ARTVİN MİLLETVEKİLİ ERKAN BALTA ARHAVİ’DE

MİLLETVEKİLİ BALTA VE BAŞKAN HEKİMOĞLU ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU MİLLETVEKİLİ BALTA VE BAŞKAN HEKİMOĞLU ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
Kategori Ziyaretler

Ak Parti İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Üçüncü Dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu vatandaşlarla bir araya gelerek esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta’nın da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Belediye Meclisi Kontanjan Adayı Ahmet Hatinoğlu, belediye meclis adayları ile Ak Parti İlçe Teşkilatı da yer aldı.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bir araya gelen heyet, buradan ilçe merkezindeki esnafları gezerek vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaretlerde ilçeye kazandırılan projeler ve üçüncü dönemde gerçekleştirilecek olan projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Artvin Milletvekili Balta, Başkan Hekimoğlu, il genel meclis adayları ve belediye meclis adayları için destek talebinde bulundu.

Son Düzenlenme Cuma, 08 Mart 2019 20:52