24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

“DİCLE’NİN YERİ” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

İLÇEMİZE GIDA SEKTÖRÜNDE YENİ BİR İŞLETME DAHA AÇILDI İLÇEMİZE GIDA SEKTÖRÜNDE YENİ BİR İŞLETME DAHA AÇILDI
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Dicle’nin Yeri” adıyla hizmete giren yeni işletme için açılış töreni düzenlendi. Boğaziçi Mahallesi Yavuz Selim Caddesi olarak üzerinde ev yemekleri konseptinde hizmete giren iş yerinin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ile Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış töreninde Kaymakam Ongu ve Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti Belediye Meclis Adayları, Ak Parti İlçe Teşkilatı, ilçe esnafı ve vatandaşlar da yer aldı.

Gıda sektöründe yeni açılan işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahibini tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti.

İşletme sahipleri Dicle Karataş ile Fatma Çetinkaya, kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Cuma, 08 Mart 2019 20:56