24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

KADINLAR GÜNÜ DAĞITILAN KARANFİLLERLE KUTLANDI KADINLAR GÜNÜ DAĞITILAN KARANFİLLERLE KUTLANDI
Kategori Sosyal İşler

Her yıl tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu  ve Ak Parti İlçe Teşkilatı karanfil dağıttı.

İlk olarak Arhavi Belediyesi personeline karanfil dağıtan Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler, bayan personellerin gününü kutladı. Ardından Arhavi Kaymakamlığı, Arhavi Adliyesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Arhavi Devlet Hastanesi, Arhavi Halk Eğitim Merkezi’nde de bayan personellerle sohbet edilip karanfil dağıtıldı. Bu vesile ile Başkan Hekimoğlu, hastane ziyareti sırasında servislerde yatan hastaları da ziyaret etmeyi unutmayarak, burada yatan hastalara da acil şifalar diledi.

Bu güzel ve önemli günde bayanlarımızı hatırlamak, onları ziyaret etmek ve kendilerine karanfil dağıtmak istediklerini belirten Başkan Hekimoğlu, milli ve manevi değerlerimizin en kıymetli taşıyıcıları olan kadınlarımıza, hayatın tüm alanında hak ettiği değerin verilmesi, onların yüceltilip saygınlıklarının arttırılması tüm toplumun ortak görevi olması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Hekimoğlu’nun bu sürprizi ile mutlu olan kadınlar Başkan’a teşekkür ve şükranlarını sundular.

Son Düzenlenme Cuma, 08 Mart 2019 20:49