24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

REGAİP KANDİLİ’NDE KANDİL SİMİTLERİ ARHAVİ BELEDİYESİ’NDEN

BAŞKAN HEKİMOĞLU VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ İKRAMINDA BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ İKRAMINDA BULUNDU
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Regaip Kandili dolayısı ile vatandaşların kandilini  Arhavi Merkez Cami ile Yeni Cami’de kutlayarak, cami çıkışında halka kandil simidi ikramında bulundu. Arhavi Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte vatandaşlarımız kandil simitlerini Başkan Hekimoğlu’nun elinden alarak, karşılıklı kandillerini kutlamış oldular. Kandil simidi ikramı programında Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra belediye meclis adayları da yer aldı.

Belediye Başkanı Hekimoğlu yaptığı açıklamada: “Bu önemli gecede vatandaşlarımız ile birlikte bu gecenin feyzinden yararlanmak üzere bir yandan ibadetlerimizi yaparken, diğer taraftan da geleneğimiz olduğu üzere halkımıza kandil simidi ikramında bulunmak istedik. Bu vesile ile tüm İslam âleminin ve halkımızın kandillerini bir kez daha kutluyor, halkımızla hep bir arada olmayı temenni ediyorum” dedi.

Son Düzenlenme Cuma, 08 Mart 2019 12:49