26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/haber2019/mart/04/02

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLİER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KAMU KURUMLARINA VE DERNEKLERE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ KAMU KURUMLARINA VE DERNEKLERE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Ziyaretler

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Başkan Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Teşkilatı kamu kurumlarına ve derneklere ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Başkan Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve belediye meclis üyesi adayları Gaye Çarmıklı Anaokulu, Arhavi Lipton Çay Fabrikası ve Arhavi Bisiklet Derneği (ARBİSDER) ‘ne ziyarette bulundular.

İlçemizin önemli eğitim kurumları arasında yer alan Gaye Çarmıklı Anaokulu ziyaretinde okulun fiziki yapısı ve okul idarecilerin talepleri hakkında genel bir değerlendirmede bulunuldu. Minik öğrencilerle sohbet edip onlarla yakından ilgilenen Başkan Hekimoğlu, eğitim kurumlarındaki eksiklikleri gidermek adına her daim hazır olduklarını belirtti.

Ardından Arhavi Lipton Çay Fabrikası’na ziyaret gerçekleştirildi. Ortak projelerde birlikte çalışıyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler buradaki ziyaretin ardından Arhavi Bisiklet Derneği Derneği (ARBİSDER)’ni ziyaret etti. Yerel seçimler nedeniyle tekrar aday olan Başkan Hekimoğlu, üçüncü dönem için yeni projelerle adından söz ettireceğini belirterek misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Dernek yöneticileri ve memurlar ise Başkan Hekimoğlu’na seçimde başarılar dileyip, sonuçların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundular.

{gallery}haberler/haber2019/mart/04/02{/gallery}

Son Düzenlenme Çarşamba, 06 Mart 2019 14:30