26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29
JEOPARK KULA BLD.: 0 – 3 :ARHAVİ BLD, GÖRELESPOR: 2 – 0: ARHAVİSPOR JEOPARK KULA BLD.: 0 – 3 :ARHAVİ BLD, GÖRELESPOR: 2 – 0: ARHAVİSPOR
Kategori Spor

Temsilcilerimiz aldıkları bir galibiyet ve bir mağlubiyetle haftayı kapattı. Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi 21. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Arhavi Belediyespor voleybol takımı Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımına konuk oldu. Ankara – Başkanet Spor Salonu’nda çekişmeli geçen karşılaşma temsilcimiz Arhavi Belediyespor'un 3 – 0’lık galibiyetiyle tamamlandı. Takımımız ligte 11.sırada yer alıyor.

Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup’ta yer alan Arhavispor, Görelespor ile karşılaştı. Görele 13 Şubat Stadı’nda oynanan müsabakadan takımımız 2 – 0’lık skorla mağlup ayrıldı. Önemli pozisyonları fırsata çeviremeyen sarı – siyahlı ekip ligte 29 puanla 7.sıradaki yerini koruyor.

Öte yandan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ( THOF ) tarafından düzenlenen Artvin İl Birinciliği Yarışması’na Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibimiz de katıldı. 01 – 03 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmada ekibimiz Yıldızlar ve Gençler (Düzenlemeli) Kategorisi ile Yıldızlar ( Düzenlemesiz) Kategorisinde 1.lik elde ederek göğsümüzü kabarttı. Başarılı bir sonuç elde ederek ilçemizi gururlandıran Arhavi Belediyesi GSK Halk Oyunları ekibini tebrik ettiğini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ekibin başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Mart 2019 10:12

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »