26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ARHAVİ’DE SEVGİ SELİ

ERDOĞAN, ARTVİN ZİYARETİNİN ARDINDAN İLÇEMİZE UĞRADI ERDOĞAN, ARTVİN ZİYARETİNİN ARDINDAN İLÇEMİZE UĞRADI
Kategori Ziyaretler

Artvin’de yapımı tamamlanan hizmet ve yatırımların toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevre il ve ilçelerden binlerce vatandaşın katılımı ile Artvin valilik önünde halka seslendi. Artvin’de büyük bir coşkuyla karşılanan Erdoğan Artvin halkıyla buluşarak açılışları gerçekleştirdiler. Törenin ardından karayolu ile ilçemiz Arhavi’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada kendisini bekleyen vatandaşlarımızla buluştu ve hava yolu ile Trabzon’a hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ani ziyareti akşam saatleri olmasına rağmen vatandaşlarımız tarafından adeta bir sevgi seline dönüştürüldü. Kendisi ile tanışma ve konuşma fırsatı bulanlar cep telefonlarıyla görüntü alarak sosyal medyadan paylaşımda bulundular.

Arhavi şehir stadında kendisini bekleyen vatandaşlarımızla sohbet etme fırsatı bulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada bulunan helikopterler ile Trabzon iline hareket ederek ilçemizden ayrıldı.

Son Düzenlenme Cumartesi, 02 Mart 2019 11:45