26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

KAMU KURUM VE KURULUŞ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Kategori Ziyaretler

Kamu kurum ve kuruş ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz ay başlatılan ziyaretleri Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda 3. Dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu ve beraberindekiler sürdürüyor. Başkan Hekimoğlu’na belediye meclis üyesi adayları ve Ak Parti İlçe Taşkilatı da eşlik ediyor.

Bugünkü ziyaretlerin ilki Halk Bankası Arhavi Şubesi’ne ve ardından Akbank Arhavi Şubesi’ne gerçekleşti. Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler banka çalışanlarıyla hoş sohbet gerçekleştirdi. Banka ziyaretlerinin akabinde Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi ile Nedime Lütfiye Günal Öğrenci Yurdu ziyaret edildi. Her iki kurumda da eğitime yönelik çalışmalar ve talepler doğrultusunda süren ziyaretin sonunda kurum çalışanları Başkan Hekimoğlu’na ve belediye meclis üyesi adaylarına başarılar diledi. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 28 Şubat 2019 15:57