26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ZİYARETLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

KAMU KURUM VE KURULUŞLARA ZİYARETLER YAPILDI KAMU KURUM VE KURULUŞLARA ZİYARETLER YAPILDI
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda 3. Dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu kamu kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi adayları, belediye meclis üyesi adayları ve Ak Parti İlçe Teşkilatı Ofçay Arhavi Çay Fabrikası, Nuri Özaltın 75. Yıl İlk/Ortaokulu, Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Arhavi Gençlik Merkezi’ne ziyarette bulundular.

Ziyaretlerin ilki Ofçay Arhavi Çay Fabrikası’na yapıldı. Ortak projelerde birlikte çalışıyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler buradaki ziyaretin ardından ilçemizin önemli eğitim kurumları arasında yer alan Nuri Özaltın 75. Yıl İlk/Ortaokulu ile Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçildi. Okulların fiziki yapısı ve öğrencilerin talepleri doğrultusunda genel bir değerlendirmede bulunuldu. Karşılıklı hoş sohbet şeklinde ilerleyen eğitim kurumları ziyaretinin ardından Arhavi Gençlik Merkezi’ne de ziyarette bulunuldu. Gerek Arhavi Gençlik Merkezi’nin ve gerekse Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yeni binasında kaliteli ve konforlu bir mekânda eğitim verdiğine değinen Başkan Hekimoğlu, gençlerin daha iyi koşullarda, daha kapsamlı bir şekilde eğitim almaları için çalıştıklarını dile getirip her iki binanın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Ziyaretlerin ardından Başkan Hekimoğlu ve beraberindekilere 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarılar dileyip, ilçeye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.