24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33
BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
Kategori Ziyaretler

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Teşkilatı, kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Bu anlamda Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu,  Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından ilk ziyaret İlçe Özel İdare Şantiyesi’ne gerçekleştirildi. Şantiye çalışanları Başkan Hekimoğlu’nu üçüncü dönemde de aday olmasından dolayı tebrik etti ve başarılar diledi.

Ardından Cumhuriyet İlk/Ortaokul’nu ziyaret eden Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler okulun fiziki ihtiyaçlarıyla ilgili gerçekleştirilen hoş sohbetin akabinde Arhavi Müftülüğü’ne ziyarette bulundular. Tüm ziyaretlerde kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ortak dil olarak, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin sorunsuz, güvenli, adaletli, memlekete ve millete hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Ziyaretler karşılıklı hoş sohbetlerin ardından son bulmuş oldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 27 Şubat 2019 14:34