26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

ARHAVİ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI 25 ŞUBAT – 3 MART TARİHLERİ ARASINDA DEVAM EDECEK VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI 25 ŞUBAT – 3 MART TARİHLERİ ARASINDA DEVAM EDECEK
Kategori Ziyaretler

Bu yıl 25 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında kutlanan 30. Vergi Haftası nedeniyle, Arhavi Vergi Dairesi Müdürlüğü personelleri Arhavi Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, konuklarını başkanlık makamına ağırladı.

Ziyarette Müdür Alper Gündoğdu ve personeller Vergi Haftası nedeniyle toplumda vergi bilincinin oluşturulmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirttiler. Bir süre önce Başkan Hekimoğlu’nun ziyaretine iade-i ziyaret yaptıklarını belirten personeller, ülkenin kalkınması ve ekonominin büyümesinde verginin önemiyle ilgili hoş sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Hekimoğlu da, vergi konusunda toplumun tüm kesimlerinin hassas davranması gerektiğini belirterek, vergilerin tekrar vatandaşa hizmet olarak döndüğünün altını çizdi

Son Düzenlenme Salı, 26 Şubat 2019 15:00

Bu kategoriden diğerleri: KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR »