24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

EĞİTİM KURUMU ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ’Nİ ZİYARET ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Kategori Ziyaretler

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Teşkilatı kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Ak Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi’ne ziyarette bulundular.

İlçemizin önemli eğitim kurumları arasında yer alan Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi ziyaretinde okulun fiziki yapısı ve öğrencilerin talepleri hakkında genel bir değerlendirmede bulunuldu. 6 yıl önce ilçeye kazandırılan Fen Lisesinin aynı zamanda bölgeye de önemli bir kazanım sağladığına değinen Başkan Hekimoğlu, ilçede eğitim kalitesi ve başarı oranlarının üst seviyelere çıktığının altını çizdi. Karşılık hoş sohbet şeklinde ilerleyen ziyarette Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler, Okul Müdürü Yücel Bayrak ve okul idarecilerine yeni dönemde eğitim kurumlarında uygulanacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ziyaret sonunda okul idarecileri ve öğretmenler seçim öncesi Başkan Hekimoğlu’na başarılar dileyip seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını dilediler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 25 Şubat 2019 17:56