24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELİNDİ ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELİNDİ
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi ziyaretinin ardından Arhavi Şehir İçi Dolmuş çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Ak Parti İlçe Teşkilatı da yer aldı.

Şehir içi dolmuş çalışanlarının dilek ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler, büyüyen ve gelişen Arhavi’nin ulaşım sorununun çözüldüğünü belirttiler. Dolmuş çalışanları ise şehrin hemen hemen tüm bölgelerine hizmet verdiklerini söyleyip vatandaşların memnuniyetinden bahsettiler. Ziyaret sonunda Başkan Hekimoğlu, İl Genel Meclis Üyesi adayları ve belediye meclis üyesi adaylarına başarılar dileyen dolmuş çalışanları sonuçların ilçeye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundular.

Son Düzenlenme Pazartesi, 25 Şubat 2019 17:54