26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK KARATE TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

KARATECİLER YARI FİNAL MÜSABAKALARINA KATILMAYA HAK KAZANDI KARATECİLER YARI FİNAL MÜSABAKALARINA KATILMAYA HAK KAZANDI
Kategori Spor

Anadolu Yıldızlar Ligi etkinlikleri kapsamında Grup Türkiye Şampiyonası’nda Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü karate takımı sporcuları üstün başarılarıyla ilçemize gurur yaşattı.  Karate takımı oyuncularından 1 sporcu altın, 4 sporcu gümüş ve 3 sporcu ise bronz madalya almaya hak kazandı. Takım halinde toplam 8 sporcu olarak müsabakalara katılan takımımız güçlü rakiplerine rağmen adından söz ettirdi.

23 – 24 Şubat 2019 tarihlerinde Giresun’da düzenlenen müsabakada ilçemizi temsil eden sporcular dereceye girdi. Yiğitcan Kaptan 40 Kg. Kumite Altın Madalya, Onur Öztürk 44 Kg. Kumite Gümüş Madalya, Buse Açıkgöz 42 kG. Kumite Gümüş Madalya, Neşe Kaçar 46 Kg. Kumite Gümüş Madalya, Ceyda Gülsüm Yılmaz + 54 Kg. Kumite Gümüş Madalya, Fatma Aksoy 50 Kg. Kumite Bronz Madalya, Ayberk Soner Atabek + 60 Kg. Kumite Bronz Madalya, Kürşat Durmuş Kata Bronz Madalya elde etti.

Arhavi Belediyesi GSK karate takımının eğitmenliğini yapan Kazım Alpay, önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek 23 – 24 Mart 2019 tarihlerinde Bayburt ilinde yapılacak olan Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandıklarını dile getirdi. Giresun’da alınan bu başarıdan ötürü takım hocası ve sporcuları tebrik ettiğini söyleyen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü olarak sporun her dalında yer aldıklarını altını çizip sporculara başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Salı, 26 Şubat 2019 08:21

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »