26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29
TEMSİLCİLERİMİZ HAFTAYI BİR BERABERLİK, BİR DE MAĞLUBİYETLE KAPATTI TEMSİLCİLERİMİZ HAFTAYI BİR BERABERLİK, BİR DE MAĞLUBİYETLE KAPATTI
Kategori Spor

Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımımız ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor takımımız bu hafta sonu kendi evinde mücadele etti. Temsilcilerimiz yapmış oldukları müsabakalar sonucunda haftayı bir beraberlik ve bir de mağlubiyetle kapattı.

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, Efeler Ligi 20. hafta karşılaşmasında kendi evinde, İnegöl Belediyespor takımını konuk etti. İlçe Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma 3-1’lik takımımızın mağlubiyetiyle sona erdi. Önemli karşılaşmadan puan alamayan ve kötü gidişine dur diyemeyen Arhavi Belediyespor, ligte 11. sıraya geriledi. Temsilcimiz 21. hafta karşılaşmasında 02 Mart 2019 Cumartesi günü Saat: 14.00 ‘da Başkent Spor Salonu’nda Jeopark Kula Belediyespor takımı ile karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ise 19. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımımız Çayelispor takımı ile karşılaştı. Arhavi İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz 1-1’lik skorla berabere kalarak haftayı 29 puanla 7.sırada tamamladı. Takımımız 20.hafta müsabakasında 03 Mart 2019 Pazar günü deplasmanda Görelespor’la mücadele edecek.

Son Düzenlenme Pazartesi, 25 Şubat 2019 13:01