24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK SATRANÇ OYUNCUSU OKTAY YİĞİT YÜKSEL’DEN BÜYÜK BAŞARI

OYUNCUMUZ 24 ŞUBAT TRABZON KURTULUŞ KUPASI SATRANÇ TURNUVASI MÜSABAKASINDA 1. OLDU OYUNCUMUZ 24 ŞUBAT TRABZON KURTULUŞ KUPASI SATRANÇ TURNUVASI MÜSABAKASINDA 1. OLDU
Kategori Spor
(1 Oyla)

Geçtiğimiz hafta Trabzon ilinde satranç turnuvası düzenlendi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Satranç Federasyonu İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen 24 Şubat Trabzon Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası’na Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç oyuncusu Oktay Yiğit Yüksel de katıldı. Yüksel, müsabakada rakiplerini geride bırakarak ilçeye 1. olarak döndü.

16 – 17 Şubat 2019 tarihlerinde Beşirli Spor Kompleksi Satranç Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada sporcular 5 ayrı kategoride yarıştı. Temsilcimiz Oktay Yiğit Yüksel; Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinden gelen 56 sporcunun katıldığı 14 Yaş Altı Kategorisi’nde 1. olarak göğsümüzü kabarttı. Satranç oyuncusu Oktay Yiğit Yüksel’i bu üstün başarısından ötürü tebrik ettiğini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, satranç sporuna gönül veren kulübün sporcularına başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 25 Şubat 2019 12:56

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »