24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

“CAFEMTIRAK HOBİ EVİ” İŞLETMESİNİN AÇILIŞ YAPILDI

İŞLETME SAHİBİ AÇILIŞA GELEN TÜM KONUKLARINA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU İŞLETME SAHİBİ AÇILIŞA GELEN TÜM KONUKLARINA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Hizmet sektöründe “Cafemtırak Hobi Evi” adıyla açılan yeni iş yeri için bir tören düzenlendi. Musazade Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış törenine Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Bayanlar için açılan yeni işyerinin ilçe adına önemli bir girişim olduğunu dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahibine tebriklerini iletti. Açılış kurdelesini kesen Başkan Hekimoğlu, yeni işletmenin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. El sanatı ürünler üretip bunları müşterilerinin beğenisine sunduklarını ve aynı zamanda kafe olarak hizmet verdiklerini belirten işletme sahibi, kendisi için önemli bir gün olan bu günde başta Başkan Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini iletti.