20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

AÇÜ ARHAVİ YERLEŞKESİ’NDE HAMSİ ŞENLİĞİ YAPILDI

DÜZENLENEN ŞENLİĞE BAŞKAN HEKİMOĞLU DA KATILDI DÜZENLENEN ŞENLİĞE BAŞKAN HEKİMOĞLU DA KATILDI
Kategori Genel Haberler

Arhavi Belediyesi, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası, Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Arhavi Meslek Yüksek Okulu koordinasyonuyla hamsi şenliği düzenlendi. Ortaklaşa gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, öğretim görevlileri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen hamsi ziyafetine, Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri ile Arhavi Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Spor Yönetimi, Turizm ve Seyahat Hizmetleri ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri tarafından büyük ilgi gösterildi. Öğrenciler ve tüm protokol hep birlikte hamsi partisinde bir araya gelerek, hamsinin ve eğlencenin tadına vararak güzel bir şenlik ortamı oluşturdular.

Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Arhavi Meslek Yüksek Okulu idarecileri yapılan bu etkinlikte desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim’e teşekkür ederek hamsi şenliğine katılan başta İlçe Kaymakamı Ongu olmak üzere diğer protokol üyelerine teşekkür ettiler. Her daim öğrencilerin yanında yer almaya gayret ettiklerini belirten Başkan Hekimoğlu ise, düzenledikleri şenliğin amacının öğrenciler arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu dile getirip etkinliğin amacına ulaştığını söyledi. Hamsi ikramı etkinliği tüm öğrenci, öğretmen ve protokol üyelerinin topluca fotoğraf çekinmelerinin ardından son bulmuş oldu.

Son Düzenlenme Cuma, 22 Şubat 2019 15:17