26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU ARHAVİ HALK EĞİTİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

HEKİMOĞLU, KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR HEKİMOĞLU, KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nde yer alan kurslara ziyarette bulundu. Derslikleri tek tek ziyaret edip kursiyerlerle sohbet eden Başkan Hekimoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili kursiyerler, usta öğreticiler ve yetkililerden gerekli bilgileri aldı.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hasan Hüsnü Özcan ve idarecilerle kursları gezen Başkan Hekimoğlu, bu tür faaliyetlerin kursa gelen vatandaşların meslek öğrenebilmeleri açısından çok önemli olduğunu belirtti. Bina içerisinde bulunan Sepet Örücülüğü, El ve Makine Nakışları, Tığ Örücülüğü, Çinicilik, İğne Oyası, Dekoratif Ev Tekstili, Çanta Üretimi, Giyim Üretim Teknolojisi, Dekoratif Ahşap Süsleme ve Gümüş Takı İşlemeciliği kursiyerleriyle hoş sohbet gerçekleştiren Başkan Hekimoğlu, çağdaş, modern ve konforlu bir bina olan Halk Eğitim Merkezi binasının Arhavi’ye kazandırılmasında  çok emek sarf ettiklerini belirtip idarecilere ve kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Kurslara vatandaşların büyük ilgi gösterdiğinin altını çizen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan ise, toplamda 120 adet kurs ve 1600 kursiyerle faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Ayrıca ortaya çıkarılan ürünleri usta öğreticileri ve kursiyerler öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Sergisi’nde sergileyeceklerini dile getirdi. Binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Müdür Özcan, Başkan Hekimoğlu’nun ziyareti sebebiyle duyduğu memnuniyeti de belirtti. Halk Eğitim Merkezi idarecileri ve kursiyerler Başkan Hekimoğlu’nu üçüncü dönemde de aday olmasından dolayı hem tebrik etti, hem de başarılar diledi. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son bulmuş oldu.