26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

(1 Oyla)

İlçemizde yol betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan çalışmalar, ilçemiz Kale Mahallesi’nin ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde devam ediyor. Çalışmaları Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yakından takip ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi Arhavi Özel İdaresi ile Lipton Çay Fabrikası arası olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi’nde yol betonlama çalışmaları başladı. Söz konusunun bölgedeki yolun beton dökmeye uygun hale getirilmesinin ardından ekipler tarafından çalışmalara başlanıldığını belirten Başkan Hekimoğlu, 550 metrelik yolda betonlama çalışmalarının çok kısa sürede tamamlanacağını dile getirip ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Çalışmalar söz konusu bölgenin tamamlanmasının ardından ihtiyaç duyulan bölgede tekrar start alacak.