24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

BAŞKAN HEKİMOĞLU AÇÜ ARHAVİ YERLEŞKESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

KAMU KURUMLARINA ZİYARETLER SÜRÜYOR KAMU KURUMLARINA ZİYARETLER SÜRÜYOR
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu, Artvin Çoruh Üniversitesi’ne bağlı Arhavi Yerleşkesi’ni ziyaret etti. İlk akademik eğitim – öğretimine başlayan Arhavi Sanat/Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Meslek Yüksek Okulu binasını gezen Başkan Hekimoğlu’nun yanında Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve Ak Parti İlçe Teşkilatı da yer aldı. Başkan Hekimoğlu ve beraberindekileri Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kibar, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fikret Sözbilir, Yüksekokul Sekreteri Mustafa Yüksel, okul idarecileri ve öğretim görevlileri karşıladı.

Yaklaşık 10.000 metrekarelik bir alanda yer alan ve modern görünümüyle dikkat çeken yerleşkenin hem iç, hem de dış kısmını gezen Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler, Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü ve Meslek Yüksek Okulu’nda yer alan bölümlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Hekimoğlu yüksek öğrenimin Arhavi’ye kazandırılması konusunda nasıl bir gayret ve çaba içerisinde çalıştıklarını çok iyi bildiklerini ve bugün gelinen noktadan çok daha iyi yerlere geleceklerini ifade etti. Ayrıca üçüncü dönem için yeni projelerle Arhavi Yerleşkesi’nin adından söz ettireceğine değinen Başkan Hekimoğlu, okul çevresi için düzenleme konusunda her türlü çalışmalara devam edeceklerini ve yerleşke olarak daha modern bir görüntüye kavuşacaklarını okul yönetimine bildirdi. Ziyaret sonunda okul yöneticileri ve öğretim görevlileri Başkan Hekimoğlu’na yerel seçimde başarılar dileyip sonuçların ilçeye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundular.

Son Düzenlenme Perşembe, 21 Şubat 2019 15:03