24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

BAŞKAN HEKİMOĞLU ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KAMU KURUMLARINA VE DERNEKLERE ZİYARETLER YAPILDI KAMU KURUMLARINA VE DERNEKLERE ZİYARETLER YAPILDI
Kategori Ziyaretler

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Başkan Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Teşkilatı kamu kurumlarına ve derneklere ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Başkan Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve Ak Parti İlçe Teşkilatı Hacılar İlk/Ortaokulu, Arhavi Özel İdaresi, Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi ve Artvin Girişimci İş Kadınları Derneği’ne ziyarette bulundular.

İlçemizin önemli eğitim kurumları arasında yer alan Hacılar İlk/Ortaokulu ile Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi ziyaretinde okulun fiziki yapısı ve öğrencilerin talepleri hakkında genel bir değerlendirmede bulunuldu. Eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına cevap vermek için hazır olduklarını belirten Başkan Hekimoğlu, okul idarecilerinin misafirperverliğinden ötürü memnuniyetini dile getirdi.

Ardından Arhavi Özel İdaresine ziyaret gerçekleştirildi. Özel İdare Müdürü Birsen Acar konuklarını makamında ağırladı. Ortak projelerde birlikte çalışıyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler buradaki ziyaretin ardından Artvin Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİKAD)’ni ziyaret etti.

Arhavi Gösteri Merkezi’nin etrafında yer alan hediyelik eşya bürosunda konuklarını ağırlayan AGİKAD Başkanı Melek Uzun Özbayrak ve üyeler, protokol üyelerine büyük emeklerle yapılan ürünlerini sergilediler. Başkan Hekimoğlu, bayan girişimcilerin turizme, ekonomiye ve topluma kazandırılması adına çok önemli projelerde yer alan AGİKAD üyelerini tebrik etti. Ziyaretlerin sonunda Başkan Hekimoğlu’na seçimde başarılar dilenip sonuçların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.