26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29
GALATASARAY İLE BAŞA BAŞ MÜCADELE AMA YENİLDİK GALATASARAY İLE BAŞA BAŞ MÜCADELE AMA YENİLDİK
Kategori Spor

Efeler Ligi’nde ilçemizi temsil eden ekibimiz Arhavi Belediyespor puan kaybetmeye devam ediyor. Temsilcimiz, Galatasaray takımı ile İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda oynadığı karşılaşmayı da kaybederek kötü gidişe dur diyemedi.

Maça hızlı başlayan ekibimiz art arda girdiği pozisyonlar sonrasında şansızlıklar yüzünden maç sonunda puan alamadı. Galatasaray ile başa baş mücadelenin ardından yakaladığı net pozisyonları değerlendiremeyen sarı – siyahlı ekip, 3-1 yenilerek Efeler Ligi’nde 10. sırada yer aldı. Arhavi Belediyespor, 24 Şubat 2019 Pazar günü kendi evinde İnegöl Belediyespor ile iddiasını sürdürmeye devam edecek.