24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

KURUM VE DERNEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile Ak Parti İlçe Teşkilatı kamu kurum ve derneklere ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde başlatılan ziyaretlere bugün de Arhavi Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği ve eğitim kurumları olan Atatürk Ortaokulu ile Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam edildi.

İlk olarak Arhavi Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Buradaki ziyaretin ardından Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler eğitim kurumları olan Atatürk Ortaokulu ile Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret yapıldı. Yerel seçimler nedeniyle tekrar aday olan Başkan Hekimoğlu, üçüncü dönem için yeni projelerle adından söz ettireceğini belirterek misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Dernek yöneticileri ve memurlar ise Başkan Hekimoğlu’na seçimde başarılar dileyip sonuçların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundular.