26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29
TEMSİLCİLERİMİZ HAFTAYI BİR GALİBİYET VE BİR DE MAĞLUBİYETLE KAPATTI TEMSİLCİLERİMİZ HAFTAYI BİR GALİBİYET VE BİR DE MAĞLUBİYETLE KAPATTI
Kategori Spor

Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor bu hafta sonu kendi evinde mücadele etti. Temsilcilerimiz yapmış oldukları müsabakalar sonucunda haftayı bir galibiyet ve bir de mağlubiyetle kapattı.

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, Efeler Ligi 18. hafta karşılaşmasında kendi evinde, Fenerbahçe takımını konuk etti. İlçe Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma 3-1’lik takımımızın mağlubiyetiyle sona erdi. Önemli karşılaşmadan puan alamayan Arhavi Belediyespor, ligte 10. sırada yer alıyor. Temsilcimiz 19. hafta karşılaşmasında 20 Şubat 2019 Çarşamba günü Saat: 13.00 ‘da İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda Galatasaray takımı ile karşılaşacak. Müsabaka TRT Spor HD’den canlı yayınlanacak.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ise 18. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımı Serhat Ardahanspor takımı ile karşılaştı. Arhavi İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 2-1’lik skorla galip bir şekilde tamamlayarak haftayı 28 puanla 6.sırada kapattı. Takımımız 19.haftada 24 Şubat 2019 Pazar günü kendi evinde Çayelispor’la karşılaşacak.

Bu kategoriden diğerleri: EFELER LİGİ VOLEYBOL MAÇI »